InterMedia SHPK

Rreth Kompanisë

InterMedia Shpk filloi me pasion në vitin 2006 si agjencia e parë e marketingut dixhital e fokusuar në rritjen e industrisë së turizmit në Shqipëri, duke promovuar Shqipërinë si një destinacion të ri në tregun global të turizmit.

hero banner

Shërbimet Tona


Channel Manager + PMS

Programi i rezervimit, pronave dhe menaxhimit të kanaleve mundëson një përshpejtim në kohë, për të rritur ekspozimin në internet.

Marketing

Shërbimet e marketingut u ofrojnë pronave të të gjitha madhësive një mundësi për të tregtuar markën e tyre 24/7 me një kosto të ulët.

Support

Qoftë nëpërmjet telefonatës, bisedës së drejtpërdrejtë, anydesk ose dërgimit të një emaili, klientët marrin përgjigjet që u nevojiten përmes ekipit të Supportit.

Faqe Interneti Biznesi

Ideale për të prezantuar pronat, kompaninë, produktet dhe shërbimet tuaja.Ofrohen dizajne sipas kërkesës së klientit dhe mirëmbajtje.

Media Sociale

Shërbimet tona të mediave sociale mund të ndihmojnë në ndërtimin, rifreskimin, menaxhimin dhe matjen e strategjisë suaj të mediave sociale.

Domain dhe Hosting

InterMedia ju mundëson të blini domenin tuaj të preferuar në kohë reale. Nëse jeni duke kërkuar hosting, ne ofrojmë plane hostimi sipas kërkesave tuaja.

about banner

Rreth Nesh

Bazuar në vizionin dhe përvojën shumëvjeçare në teknologjinë e informacionit, InterMedia njihet si lider në marketingun dixhital, zhvillimin e faqeve në web dhe zhvillimin e avancuar të softuerëve, përkatësisht të fokusuar në industrinë e turizmit.

Kush Jemi?

Ne kemi një përvojë shumëvjeçare dhe një staf zhvillues në profesion dhe ekspertë nga përvoja. Çdo ditë ne zgjerojmë njohuritë tona në mënyrë që të zhvillojmë strategji më të mira dhe të ofrojmë shërbime me cilësi të lartë për klientët tanë.

Sukseset Tona:

  • Agjencia e parë e marketingut dixhital e fokusuar në rritjen e industrisë së turizmit në Shqipëri.

  • AllBookers.com shquhet si një sukses triumfal, duke riformatuar peisazhin e rezervimeve për hotelet duke shënuar një arritje për kompaninë tonë.

  • BookersDesk.com cilësohet si një arritje thelbësore për kompaninë tonë, duke riformatuar peisazhin e menaxhimit të pronave dhe rezervimeve me zgjidhjet e tij inovative dhe të shpejta.

Misioni Jonë

Sjellim idetë në jetë me ndihmën e teknologjisë, kreativitetit dhe profesionalizmit. Ne ofrojmë shërbime teknologjie për çdo biznes.

Vlerësime


Cookies Consent

Ne përdorim cookie për të përmirësuar përvojën tuaj në faqen tonë të internetit. Duke shfletuar këtë faqe interneti, ju pranoni përdorimin tonë të cookies. Më shumë...