Cmimet

Channel Manager : Abonimi

Ne besojmë në ofrimin e cmimeve të përshtatshme dhe transparente për të përmbushur nevojat unike të pronës tuaj. Modeli ynë i cmimeve për abonim është projektuar për t'ju ofruar një zgjidhje për menaxhimin e platformave tuaja në internet me lehtësi. Kështu funksionon cmimi ynë:

Llogaritja e Pagesës Vjetore të Abonimit:
  • Platformat e Rezervimeve (OTAs): Zgjidhni numrin e agjencive të udhëtimit në internet (OTAs) me të cilat dëshironi të lidheni për të maksimizuar dukshmërinë e pronës suaj. cmimet tona rregullohen në bazë të zgjedhjes suaj të kanaleve.
  • Lloji i Biznesit: Qoftë se jeni një hotel i vogël, një qëndrim pushimi, apo një rrjet i madh i shërbimeve akomoduese, cmimi ynë merr parasysh nevojat dhe shkallën e vecantë të pronës tuaj.
    Numri i Pronave: Zgjidhni numrin e pronave që menaxhoni dhe cmimi ynë përcaktohet në bazë të kësaj. Ne kuptojmë që cdo pronë mund të ketë kërkesa unike, dhe modeli ynë i abonimit reflekton këtë fleksibilitet.
Avantazhet:

Kostot Parashikueshme: Një tarifë fikse vjetore e abonimit. Asnjë surprizë, asnjë kosto e fshehur vetëm një model i thjeshtë i cmimeve.
Zgjidhje Ekskluzive: Ky abonim përfshin një suitë të plotë të vecorive për të lehtësuar distribuimin tuaj në internet, menaxhimin e rezervimeve dhe përmirësimin e efikasitetit të përgjithshëm.

Llogaritni tarifën tuaj vjetore

Përdorni kalkulatorin për të llogaritur tarifën tuaj vjetore. Nëse menaxhoni një portofol me lloje të ndryshme pronash, ju lutemi na kontaktoni për një kuotë.

Cookies Consent

Ne përdorim cookie për të përmirësuar përvojën tuaj në faqen tonë të internetit. Duke shfletuar këtë faqe interneti, ju pranoni përdorimin tonë të cookies. Më shumë...