PMS - Program Hoteli

Funksionet e PMS  • Menaxhimi i Inventarit:

    Ndiqni lehtësisht inventarin e pronës suaj, nga disponueshmëria e dhomave deri te shërbimet, duke siguruar një përdorim optimal të burimeve.

  • Optimizimi i Çmimeve:

    Përditësoje strategjinë tënde të çmimeve bazuar në kërkesë, analizën e konkurrentëve dhe tendencat e tregut, për të maksimizuar potencialin e të ardhurave.

  • Mbështetja dhe Trajnim i Klientëve:

    Ne ofrojmë mbështetje të dedikuar për klientët tanë dhe trajnim, duke siguruar që të përfitoni maksimumin nga PMS ynë për nevojat unike të pronës suaj.

about banner

PMS - Property Management System

Sistemi ynë i Menaxhimit të Pronës (PMS) në BookersDesk ofron më shumë se thjesht rezervime. Ai përfshin një sërë opsionesh që ndihmon në përmirësimin në çdo aspekt të menaxhimit të pronës suaj. Me PMS-në tonë, mund të krijoni profile të personalizuara për punonjësit tuaj, duke ju lejuar të specifikoni dhe të plotësoni nevojat e tyre në varësi të pozicionit të tyre. Raportet dhe analizat tona ju ofrojnë pasqyrë të detajuar mbi performancën e pronës suaj, duke ju ndihmuar të merrni raporte të informuara dhe të bazuara në të dhëna reale. PMS-ja jonë gjithashtu përfshin procesimin e integruar të pagesave, duke siguruar që transaksionet të jenë të sigurta dhe të besueshme. Kjo ju ofron ju dhe mysafirëve tuaj një përvojë pagese të lehtë dhe pa shqetësime.

Rrisni Performancën Tuaj

Sistemi ynë i Menaxhimit të Pronës (PMS) në BookersDesk.com është zgjidhja ideale për administrimin efektiv të pronës suaj. Përtej funksioneve themelore të rezervimeve, sistemi ynë ju ndihmon të menaxhoni inventarin. Monitoroni lehtësisht burimet e pronës suaj, nga disponueshmëria e dhomave deri te shërbimet, duke siguruar që të përdorni në maksimum ato që keni për të ofruar. PMS-ja jonë ofron gjithashtu opsione për optimizimin e çmimeve, duke ju lejuar ti përditësoni bazuar në kërkesë, analizën e konkurrentëve dhe tendencat aktuale të tregut. Me BookersDesk.com, prona juaj nuk menaxhohet vetëm; ajo optimizohet për të arritur sukses.

about banner
feature banner

Siguri dhe Mbështetje

Siguria dhe respektimi i rregulloreve janë prioriteti ynë kryesor në BookersDesk.com. Ne e vlerësojmë mbrojtjen e të dhënave të mysafirëve dhe sigurojmë pajtueshmëri të plotë me standardet e tregut, duke krijuar një mjedis të sigurt dhe të besueshëm për ju dhe mysafirët tuaj. Si përdorues i BookersDesk.com, ju përfitoni nga një PMS ideal, mbështetje e dedikuar për klientët dhe trajnime të shumta mbi përdorimin e saj. Përkushtimi ynë është t'ju pajisim me mjetet dhe njohuritë e nevojshme për të maksimizuar përdorimin e PMS-së tonë, duke siguruar që prona juaj të funksionojë në mënyrë të qetë dhe të suksesshme.

Cookies Consent

Ne përdorim cookie për të përmirësuar përvojën tuaj në faqen tonë të internetit. Duke shfletuar këtë faqe interneti, ju pranoni përdorimin tonë të cookies. Më shumë...