Channel Manager

Fuqizo Potencialin e Pronës Tuaj: Realizo Suksesin!

Një sistem menaxhimi që lejon hotelierët të përditësojnë automatikisht faqet e tyre të rezervimeve online. BookersDesk.com është i vetmi sistem për të menaxhuar të gjitha OTA nga një hyrje, e cila ndryshon tarifat dhe disponueshmërinë në çdo kohë. Bëni përditësime të menjëhershme. Softueri ynë i Menaxhimit të Sistemit ju mundëson të rrisni shitjet dhe vlerat e pronës suaj në internet.


  • Lidhja e OTA-ve
  • Alotment:Shpërndaje Inventarit
  • Përditësimi i PMS-së
  • Sinkronizimi në Multi-Platformë
  • Përditësime Automatike
  • Kontroll i Detajuar I Informacionit
  • Çmimet Dinamike
  • Menaxhimi i Kalendarit
about banner

Përse Shërben?

BookersDesk.com shërben si themelet e menaxhimit efikas të një prone. Sinkronizoni pa vështirë listat tuaja nëpër shumë platforma rezervimesh, duke siguruar që pronat tuaja të paraqiten konsistentisht në internet. Me kontrollin e centralizuar, menaxhimi i rezervimeve, disponueshmërisë dhe çmimeve bëhet një lehtësim, duke ju mundësuar të përqendroheni në ofrimin e përvojave të jashtëzakonshme për mysafirët. Funksioni ynë i përditësimeve automatike thjeshton rrjedhën tuaj të punës, duke ju mbajtur të informuar në kohë reale dhe duke zvogëluar rrezikun e rezervimeve të tepruara. Përdorni mundësitë tona të çmimeve dinamike për të maksimizuar të ardhurat, duke u përshtatur lehtësisht me dinamikat e tregut. Sistemi ynë i lehtë për t'u përdorur për menaxhimin e kalendarit ofron një pamje holistike të planifikimit të pronës tuaj, duke bërë të lehtë mbajtjen nën kontroll. Ngrini biznesin tuaj të pritjes në një nivel të ri me BookersDesk.com - ku efikasiteti takon shkëlqimin.

Channnel Manager

Analiza e Performancës:

Në BookersDesk.com, shkojmë përtej thjesht menaxhimit të kanaleve duke ofruar mjete analitike të avancuara. Analizoni lehtësisht performancën e pronës suaj nëpër shumë platforma rezervimesh. Kjo qasje e mbështetur në të dhëna ju pajis me të dhëna duke ju lejuar të optimizoni strategjinë tuaj për të ardhura të shtuara.

feature banner
about banner

Channnel Manager

Menaxhimi i Çmimeve:

Mbajtja e konsistencës në çmimet nëpër të gjitha platformat e rezervimeve bëhet lehtë me veçorinë tonë të menaxhimit të çmimeve. Kjo siguron çmime të njëjta, duke reduktuar rrezikun e konfuzionit dhe pakënaqësisë së klientëve. Sistemi ynë ju lejon të zbatoni strategji dinamike të çmimeve duke mbikëqyrur vazhdimisht çmimet.

Cookies Consent

Ne përdorim cookie për të përmirësuar përvojën tuaj në faqen tonë të internetit. Duke shfletuar këtë faqe interneti, ju pranoni përdorimin tonë të cookies. Më shumë...