1 / 3
BookersDesk.Com Fuqizon të ardhurat tuaja!
 • PMS – Program Hoteli
 • Channel Manager(Menaxher Kanalesh)
 • Motor rezervimesh nga website
 • Raporte financiare
2 / 3
BookersDesk.Com Ju bën krenar për menaxhimin perfekt!
 • Të gjitha në 1 ( asnjë mbi rezervim )
 • Analiza & Raporte
 • Menaxhim në grup hotele
 • Krijim invoice online
3 / 3
BookersDesk.Com E krijuar për të gjitha kategoritë!
 • Hotele
 • Rezorte
 • Vila
 • Hostele
 • Shtëpi miqesh
 • Apartamente
 • BBs
 • Inns

Channel Manager + PMS ( Program Hoteli )

BookersDesk.Com krijuar për një menaxhim të kristalizuar për rezervimet online dhe manuale duke integruar rezervimet OTA (Agjencitë Online) në platformë dhe rezervimet manuale regjistrohen në sistemin e menaxhimit.

 • Menaxhimi i platformës
 • Menaxhim prone
 • Komunikimi

PMS (Programi i hotelit) është një nga më të rëndësishmit për menaxhimin e dhomave pasi menaxhon numrat e dyerve sipas llojeve dhe ruhet në inventarin e sistemit, duke pasur çdo rezervim të organizuar sipas numrit të dhomës. BookersDesk.Com gjithashtu integron një motor rezervimi në faqen e internetit të hotelit tuaj dhe ju merrni rezervime pa komision pasi ato janë rezervime direkte dhe janë të integruara në sistem.

Funksione të sofistikuara të menaxhimit të pronës

Mbledhja e sigurt dhe e automatizuar e pagesave nga klientet. Mblidhni drejtpërdrejt pagesën kur të ftuarit rezervojnë. Dërgo automatikisht kërkesa për pagesa te mysafirët.

 • Mbi 60 kanale prenotimesh kryesore
 • Sinkronizimi i kalendarit iCal
 • Integrimi i Google Hotel Ads
 • Integrimi i TripAdvisor dhe Trivago
 • Rev+ mundësuar nga Expedia Group

Automatizoni komunikimin me klientet tuaj. Inbox qendror dhe platformë mesazhesh për Airbnb dhe Booking.com.

Opsione fleksibël të çmimeve dhe zbritjeve

Çmimet sezonale, çmimet sipas kapacitetit te personave, çmime të lidhura.Optimizimi i rendimentit, çmimet dinamike, rregullimet e çmimeve në baza ditore

Kalendar Dinamik

Gjenerimi i faturës

Paneli i personalizuar

Raportet dhe analitika

Është cloud-based dhe ju jep akses në llogarinë tuaj nga çdo pajisje me lidhje interneti.

Pyetjet më të shpeshta

Jo. Ju paguani vetëm për shërbimet qe ju zgjidhni.

Formulari i rezervimit me kontroll të plotë mbi dizajnin, paraqitjen dhe përmbajtjen.

Formati i formularit të rezervimit jo vetëm që ju lejon të zgjidhni përmbajtjen që dëshironi të shfaqni, por gjithashtu të kontrolloni se ku shfaqet përmbajtja juaj.

Demo